Vind et gavekort på 1.000kr

Værktøjsopbevaring og -organisering

2.819,-

Med denne værktøjsvogn får du alt det værktøj, du kan tænkes at have brug for, og med de 7 skuffer kan du opbevare det nemt og overskueligt.

409,-

Vores praktisk arbejdsbord er stabil med sine gummifødder og er nem at bære rundt på. Det har en lasteevne på 100 kg.

519,-

Med denne fantastisk værktøj holder kan du være sikker på, at dine værktøjer er på plads. Det har forborede huller og leveres med 18 kroge.

649,-

Med vores rejsetaske er det perfekt til at transportere dine elektroniske produkter uden at der sker skade, og det er ideelt til notebooks og kameraer.

1.309,-

Denne slidstærke og pladsbesparende værktøjskasse til transport og opbevaring er ideel til brug i dit hjem eller garage.

859,-

Dette værktøj tilfælde har et blødt interiør, der er polstret med skum. Det er vandtæt, knuse-resistente og støvtæt. Det er ideelt at bruge til at transportere de sarte værktøj eller andre genstande.

459,-

Denne tragt har 40 små skuffer og en stor skuffe. Hver kasse er lavet af plastik og er perfekte til opbevaring af småting, såsom skruer, møtrikker, bolte, stifter eller knapper.

509,-

Denne vægmonteret förvaringsset med 30 bokse er ideel til enhver garage og arbejdsområde. Den er ideel til opbevaring af møtrikker, skruer og andre små dele.

1.039,-

Det er en robust og massiv arbejdsbord er udstyret med to skruetvinger og en kasse.

509,-

Dette 2-styk værktøjskassesæt er lavet af plastik i høj kvalitet og passer perfekt til at opbevare små værktøjer. Den er termisk stabil, korrosionsresistent og holdbar, så du kan være sikker på, at...

519,-

Dette 6-styk værktøjskassesæt er lavet af plastik i høj kvalitet og passer perfekt til at opbevare små værktøjer. Den er termisk stabil, korrosionsresistent og holdbar, så du kan være sikker på, at...

799,-

Dette er en robust og praktisk værktøj vogn, der er let at flytte.

429,-

Dette sæt med to sorteringssystemer til værktøj med 24 polypropylen-æsker er et must-have til ethvert værksted, ideel til at opbevare søm, skruer, og andre småsager i.

1.079,-

Denne handy værktøjsorganisator, med 47 polyproylen beholdere, er et must have til ethvert værksted, ideel til at opbevare små dele, tilbehør, værktøj og andre ting.

699,-

Denne arbejdsbænk er ideel til både professionelt og personligt brug. Takket været den store og stabile arbejdsoverfalde, kan du effektivt arbejde på større stykker.

1.679,-

Denne mobile værktøjsvogn har 5 skuffer og indeholder et omfattende 269 stykkers værktøjssæt. Det er ideelt til gør det selv-folk og professionelle mekanikere.

Viser 1 - 16 af 286
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Værktøjsopbevaring og -organisering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.