Vind et gavekort på 1.000kr

Kroge, spænder og befæstelseselementer

499,-

Tilbehørssættet til NATO-pigtråden, der indeholder et par beskyttelseshandsker, 200 clips og en clipsapplikator, vil være uundværligt ved installationen af almindelig pigtråd eller NATO-pigtråd.

339,-

Disse galvaniserede svalehaleclips af stål vil være perfekt til spiraler af NATO-pigtråd.

359,-

Dette sæt med karabinhager, der består af 20 stk. i de 6 mest populære størrelser, er et ideelt valg til mange anvendelser i dit værksted, butik eller derhjemme.

349,-

Dette sæt med D-ringe/karabinhager, der består af 20 stk. i de 4 mest populære størrelser, er et ideelt valg til mange anvendelser i dit værksted, butik eller derhjemme.

379,-

Dette sæt med rebfastgørelser, inkl. karabinhager, D-bøjler og wirelåse, kan bruges til at fastgøre eller guide wirer eller reb i mange forskellige situationer.

339,-

Dette sortimentssæt med gummiisolerede spændestykker er designet til en bred vifte af anvendelser i maskinbygning, fabrikker, apparaturer, pumper, hydraulikindustrien, køkkenudstyr og autobranchen.

Viser 1 - 6 af 6
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Kroge, spænder og befæstelseselementer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.