Vind et gavekort på 1.000kr

Hegnspæle

709,-

Denne nedslagningsrör er lavet af stål og designet til at lette den post, når polerne nødvendige slået ned dybt ned i jorden.

379,-

Disse høj kvalitet hegn strammere er designet til at holde din hegnet stabil og fast.

359,-

Disse mesh hegn poler er designet til at holde din mesh hegn stabil og fast.

369,-

Disse mesh hegnspæle har en højde på 150 cm med en diameter på 34 mm. De har en mørkegrøn farve og er lavet af høj kvalitet jern.

369,-

Disse mesh hegnspæle har en diameter på 34 mm og er 200 cm høj. De er designet til at holde din mesh hegn stabil og fast.

399,-

Dette sæt, bestående af 2 hegnsstolper af høj kvalitet, er designet til at påsættes wire-hegn mens bunden er fastgjort i jorden. Arbejder man med trådhegn, er disse stolper perfekte ved...

349,-

Disse pæle er lavet af kvalitet jern høj med beslag til hegn. Stillinger er perfekte til at bruge til hegn ved byggepladser, landskaber og haver.

379,-

Disse pæle er pålidelig og robust, har en diameter på 34 mm og en højde på 175 cm.

359,-

Dette høje kvalitet jern hegnspæl sætet, komplet med 2 stk, er designet til at blive fastgjort med hegn ledninger med sin bund fast i snavs. Arbejde med hegnet ledninger, det er perfekt til...

409,-

Kombination af pole pigge.

759,-

Disse hegnspæle i galvaniseret stål kan bruges til nemt og hurtigt at opsætte et hegn af trådnet. De er perfekte til byggepladser, smukke steder, haver, verandaer osv.

469,-

Denne højkvalitets træ hegnspæl sæt består af 10 stykker, der kan være let, men fast placeret i jorden takket være deres spidse ende. Takket være den grønne imprægneret fyrretræ, dette hegnspæl sæt...

569,-

Denne højkvalitets træ hegnspæl sæt består af 6 stykker, der kan være let, men fast placeret i jorden takket være deres spidse ende. Takket være den grønne imprægneret fyrretræ, dette hegnspæl sæt...

399,-

Dette sæt, bestående af 2 gærdestolper, er nemme at placere solidt i jorden. Stolperne er slidstærke og resistente mod forrådnelse, takket være det grøntimprægnerede fyrretræ.

469,-

Dette sæt består af 2 hegnspæle, som nemt og solidt kan graves ned i jorden. Takket være det grønt imprægnerede fyrretræ er hegnspælene modstandsdygtige over for råd og er holdbare.

Viser 1 - 16 af 17
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hegnspæle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.