Vind et gavekort på 1.000kr

Poolstiger

3.629,-

Denne over-jorden-bassinstige fra Gre består af et rustresistent metalstel og robuste plasttrin, som hjælper dig med at komme i eller ud af dit svømmebassin, sikkert og praktisk.

1.469,-

Denne over-jorden-bassinstige fra Gre, som består af et rustresistent stel og robuste plasttrin, hjælper dig med at komme i eller ud af dit bassin på en sikker og praktisk måde. Stigen har en...

739,-

Denne over-jorden-bassinstige fra Bestway består af et rustresistent metalstel og robuste plasttrin, som hjælper dig med at komme i eller ud af dit svømmebassin, sikkert og praktisk.

649,-

Gør spa-oplevelsen bedre for dig selv og dine gæster med dette robuste og stilfulde spatrin.

1.179,-

Dette in-pool stigen, lavet af holdbart rustfrit stål, hjælper dig med at afslutte din pool på en sikker og bekvem måde.

909,-

Denne over-jorden poolstige / sikkerhedsstige med en holdbar stålramme og aftagelige trin gør det muligt for dig at komme op fra og ned i poolen sikkert.

Viser 1 - 6 af 6
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Poolstiger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.