Vind et gavekort på 1.000kr

Sprinkler – styresystemer

489,-

Denne hane monteret vandings controller fra Hozelock, kan indstilles manuelt for en periode på op til 120 minutter og vil automatisk slukke, for at hjælpe dig med at spare vand.

639,-

Sensor-kontrolenheden fra hozelock, der har indbygget dagslyssensor, justerer automatisk din vandingsplan til at starte ved solopgang og solnedgang hver dag.

699,-

Sensor-kontrolenheden Plus fra hozelock, der har indbygget dagslyssensor, justerer automatisk din vandingsplan til at starte ved solopgang og solnedgang hver dag.

1.829,-

Cloud-kontrolenheden fra Hozelock justerer automatisk din vandingsplan til at starte ved solopgang og solnedgang hver dag, og den betjenes via en mobilapp (fås til iOS eller Android).

1.689,-

Denne praktiske GARDENA smartsensor til måling af fugt i jordbunden er en fantastisk løsning til at automatisere og finjustere vanding af havens planter, som tilmed fungerer som vejrstation.

2.149,-

GARDENA smart kunstvanding er et praktisk apparat til automatisk styring af vandforsyningen i haven og vander planterne efter dine ønsker.

23.159,-

GARDENA smart system-sættet har alle de nødvendige dele til fuldautomatisk og ubesværet plænepleje og plænevanding.

5.199,-

Dette GARDENA smart sensorsæt består af en smart kunstvandingstyrer, en smart gateway og en smart sensor, som er ideelt til fuldautomatisk og problemfri vanding af dine planter.

Advarsel: Sidste vare på lager!

4.019,-

GARDENA smart kunstvandingskontrolsættet bestående af en vandingsbetjener kontrol og smart gateway er perfekt til trådløs kontrollering af vandingen af dine planter.

Viser 1 - 9 af 9
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Sprinkler – styresystemer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.