Vind et gavekort på 1.000kr

Haveslanger

649,-

Denne 10 meter slangerulle er designet til haven vanding og kunstvanding. Lavet af modstandsdygtigt materiale vejr, det sikrer en lang levetid og fremragende holdbarhed.

649,-

Denne 20 m slangevogn er designet til vanding og overrisling af haven. Fremstillet af vejrbestandigt materiale kan den bruges i mange år og har fortræffelig holdbarhed.

899,-

Denne 25-meter lange slangetromle er designet til have vanding og overrisling. Lavet af vandresistent materiale, sikre den et langt service liv og super holdbarhed.

839,-

Denne 10 m slangeopruller er designet til vanding og overrisling af haven. Fremstillet af vejrbestandigt materiale kan den bruges i mange år og har fortræffelig holdbarhed.

1.139,-

Denne15-meter slangerulle er designet til havevanding. Lavet af vejrbestandigt materiale, der sikrer lang levetid og en fremragende holdbarhed.

1.109,-

Denne 20-meters slangetromle er designet til havevanding og forstøvelse. Den er lavet af vejr resistent materiale, hvilket sikre et langt liv og super god holdbarhed.

1.419,-

Denne 25-meter lange slangetromle er designet til have vanding og overrisling. Lavet af vandresistent materiale, sikre den et langt service liv og super holdbarhed.

1.439,-

Denne 30 meter lange vandslange er designet til at vande og irigere haven. Lavet af materiale, der kan modstå vind og vejr, og som sikrer lang levetid og fantasisk holdbarhed.

509,-

Denne 20-meter slange er designet til havevanding. Lavet af vejrbestandigt materiale, der sikrer lang levetid og en fremragende holdbarhed.

499,-

Denne haveslange på 20 m er designet til vanding og overrisling af haven. Fremstillet af vejrbestandigt materiale kan den bruges i mange år og har fortræffelig holdbarhed.

579,-

Denne haveslange på 30 m er designet til vanding og overrisling af haven. Fremstillet af vejrbestandigt materiale kan den bruges i mange år og har fortræffelig holdbarhed.

609,-

Denne 25-meter slange er designet til havevanding. Lavet af vejrbestandigt materiale, der sikrer lang levetid og en fremragende holdbarhed.

909,-

Denne haveslange på 50 m er designet til vanding og overrisling af haven. Fremstillet af vejrbestandigt materiale kan den bruges i mange år og har fortræffelig holdbarhed.

679,-

Denne 15 meter spiralslange er designet til din have vanding og kunstvanding. Lavet af modstandsdygtigt materiale vejr, det sikrer en lang levetid og fremragende holdbarhed.

639,-

Denne Select slangestarter med en slangebøjle fra Hozelock er fri fra skadelige blødgørere (phthalate) og tungt metal, og er egnet til flere formål, hverdagshavearbejde og vandeopgaver.

639,-

Forøg sjov i haven med denne spiralslange som er nem at opbevare fra Hozelock og spild aldrig længere tid på at organiserer værktøjer!

Viser 1 - 16 af 54
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Haveslanger. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.