Vind et gavekort på 1.000kr

Haveslange – koblinger og ventiler

519,-

Flowmax 3-vejs vandslange connector fra Hozelock, er en fantastisk model til profesionelle havearbejdere, da den er udstyret med en ekstra justerbar vandhane, som du kan bruge til nemt at vaske...

479,-

Vandhanetilslutningen fra Hozelock med 2 udgange giver dig mulighed for at tilslutte to vandingsenheder eller haveslanger til én hane.

599,-

Vandhanetilslutningen med 4 udgange fra Hozelock er en ideel enhed til din have, fordi den har fire udgange, der alle kan bruges separat eller samtidigt.

449,-

Med denne dobbelte GARDENA hanekobling kan du på samme tid forbinde 2 vandingstilbehør til én hane.

559,-

Med denne GARDENA vandfordeler med fire kanaler kan du forbinde 4 typer vandingsudstyr til én hane på samme tid.

429,-

Dette slangesammenkoblingssæt fra GARDENA, inklusiv en Y-kobler og 3 slangeforbindere, gør det nemt at dele haveslangen til multitasking i haven.

Viser 1 - 6 af 6
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Haveslange – koblinger og ventiler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.