Vind et gavekort på 1.000kr

Gyngesofaer

Advarsel: Sidste vare på lager!

1.429,-

Denne swing stol, som er udstyret med to store puder og en baldakin, er designet til at lave en redegørelse iøjnefaldende i din have eller nogen uderum. Den kan nemt omdannes til en seng.

769,-

Denne søde, farverige AXI kapselgyngestol vil være et perfekt supplement til ethvert legeværelse, træhus, legehus, gyngesæt, eller i haven, da den kan sættes fast på stort set alle strukturer både...

859,-

Denne søde, farverige AXI frø-gyngestol vil være et perfekt supplement i ethvert legeværelse, træhus, legehus, gyngesæt, eller i haven, da den kan sættes fast på stort set alle strukturer både inde...

1.089,-

Tag en slapper i din have, på din terrasse eller i andre udendørs omgivelser på denne hængesofa/gyngesofa til verandaen. Takket være den kraftige trækonstruktion kan den bruges udendørs året rundt.

699,-

Gyngesættet, dekoreret med søde frøer, er perfekt at sidde på og er det perfekte legeudstyr til dine børn.

859,-

Tag en slapper i din have, gårdhave eller andre udendørsområder på denne gyngebænk.

Viser 1 - 6 af 6
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Gyngesofaer. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.