Vind et gavekort på 1.000kr

Skovle og spader

339,-

Vores multifunktionelle, sammenfoldelige skovl er et fantastisk værktøj til udendørsaktiviteter, såsom camping og metalsøgning. Den kan bruges som skovl, hakke, sav eller som flaske-/dåseåbner.

479,-

Den sorte skovl Mistboy på 90 cm fra Kerbi er et nyttigt redskab til at muge ud i stalde, transportvogne eller en hurtig rydning af folden!

Advarsel: Sidste vare på lager!

419,-

Multifunktionsskovlen, som kan foldes, fra BLAC+DECKER er et rigtig godt redskab at bruge i haven eller til at tage med, når du er på rejse.

469,-

En spade er et uundværligt redskab, hvis du har have, og denne spade fra Draper Tools med askeskaft og epoxy-belagt blad vil være et fremragende valg, hvis du er på udkig efter en.

Viser 1 - 4 af 4
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Skovle og spader. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.