Vind et gavekort på 1.000kr

Hækklippere

829,-

Den kraftige RG-EH 6053 elektriske hækkeklipper af høj kvalitet er et uundværligt redskab til at klippe hække, buskads og buske.

1.219,-

Vores praktiske batteridrevne GE-CG 10.8 Li græs- og buskklipper af høj kvalitet er uundværlig til at trimme kanter på græsplænen, buske og beplantninger.

1.289,-

GE-CH 1846 Li hækketrimmeren er et fantastisk redskab på grund af sin lave vægt og kompakte størrelse. Den gør det hurtigt at klippe hække, buske og beplantninger på store arealer og i kolonihaver.

1.869,-

Denne kraftfulde og justerbare hækketrimmer er ideel til vedligeholdelse af hække og buske på større områder.

1.419,-

Dette kraftfulde og behændige trådløse multifunktions værktøj er perfekt til at klippe høje grene og hække fra jorden.

1.739,-

Denne kraftfulde og behændige benzin hækkeklipper er et uundværligt redskab til at vedligeholde hække og buske.

2.509,-

Dette kraftige og handy batteridrevne universalværktøj er det perfekte redskab til nem beskæring af højtsiddende grene.

1.489,-

Denne MTD Benzindrevne Buskrydder, vejer meget lidt og er et fremragende valg for gartnere.

799,-

Denne MTD HT 51 E hække saks er ideel til alle personlige og professionelle hække skærings opgaver rundt i haven. De hjælper dig med at holde din hæk pæn og pletfri med meget lidt anstrengelse.

Advarsel: Sidste vare på lager!

979,-

Denne MTD HT 61 E hække saks er ideel til alle personlige og professionelle hække skærings opgaver rundt i haven. De hjælper dig med at holde din hæk pæn og pletfri med meget lidt anstrengelse.

899,-

Den elektriske hækkeklipper HS 60 E 41AF0EE5670 fra WOLF-Garten vil være en fantastisk hjælp, når du trimmer eller formgiver dine havehække.

709,-

Dette praktiske og kraftfulde Einhell elektrisk græstrimmer GC-ET 4530 sæt er et redskab til havearbejde og er ideelt til at trimme de områder i din have som kan være svært fremkommelig

869,-

Dette praktiske og kraftfulde Einhell elektrisk græstrimmer GE-ET 4526 sæt er et redskab til havearbejde og er ideelt til at trimme de områder i din have som kan være svært fremkommelig.

1.079,-

Einhells elektriske hækketrimmer GC-EH 6055 er et brugervenligt lanskabsværktøj der vil hjælpe dig med at holde dine hække i god stand.

999,-

Einhell elektrisk hækklipper GC-EH 5550 er et nyttigt værktøj til haven og vil hjælpe dig med at holde din hæk pæn.

699,-

Einhell elektrisk hækklipper GH-EH 4245 er et nyttigt værktøj til haven og vil hjælpe dig med at holde din hæk pæn.

Viser 1 - 16 af 43
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Hækklippere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.