Vind et gavekort på 1.000kr

Elektriske haveredskaber

1.159,-

Med denne elektriske sneslynge Scots nemt og hurtigt dyb sne fra din indkørsel, haven eller fortovet foran dit hjem.

2.019,-

Denne sneslynge giver dig ekstra power og en 46 cm clearing bredde til at tackle den vanskelige sne-fjernelse sagen. Det er designet til nemt at fjerne sne fra befæstede overflader, såsom...

1.149,-

Dette er en kraftfuld buskrydder, der hjælper til at rydde op i haven.

1.289,-

Denne buskrydder er ideel til alle lette og tunge klippeopgaver rundt omkring i din have.

6.459,-

Denne kraftfulde flishugger vil være perfekt til at makulere træ trimninger og andet grønt haveaffald.

6.569,-

Denne kraftfulde flishugger vil være perfekt til at makulere træ trimninger og andet grønt haveaffald.

5.319,-

Dette multifunktionelle snefejemaskinesæt indeholder en 6,5 HP snesfejemaskine, en sneplovsklinge, en støvopfanger og en kost. Den er designet til nemt at fjerne sne fra indkørsler og fortov samt...

2.019,-

Denne kraftfulde 5 HP benzinkultivator er nem at bruge, og den kan virkelig hjælpe dig med at kultivere din have.

1.429,-

Brug vores utroligt kraftige benzindrevne buskrydder til ubesværet håndtering af vedvarende vækst i områder af haven, der er svært fremkommelige.

719,-

Denne græsfejer, der ikke vejer meget og er let at skubbe rundt, er en klar nødvendighed til dig, der vil holde din plæne i pæn og god orden. Den har en aftagelig opsamlingspose, og fejehøjden kan...

1.339,-

Vores elektriske plænelufter er et effektivt og pålideligt værktøj af høj kvalitet. Den kan bruges til at vedligeholde en mellemstor have ved brug af fræsning og luftning.

3.249,-

Vores robuste GH-PM 46/1 S benzin græsslåmaskine er et uundværligt stykke værktøj, når det kommer til at holde store græsplaner nede.

999,-

El-kædesaven GH-EC 2040 er et handy, effektivt redskab og en trofast hjælper til savning af brænde, udtynding af kratbevoksning og fældning af små træer.

Advarsel: Sidste vare på lager!

2.339,-

Vores robuste benzindrevne GH-PM 40 P plæneklipper er et uundværligt redskab til slåning af mellemstore græsplæner.

939,-

Brug vores handy, effektive GH-EC 1835 el-kædesav til savning af brænde, udtynding af kratbevoksning og fældning af små træer.

869,-

Den kraftige GC-EL 2600 E elektriske løvblæser/-suger er et uundværligt redskab til at rydde op på din grund og i haven.

Viser 1 - 16 af 253
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Elektriske haveredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.