Vind et gavekort på 1.000kr

Opbevaringsskabe og -kabinetter

1.149,-

Dette metalskab kan bruges som garderobe, arkivskab, opbevaringsplads til forskelligt udstyr eller til rengøringsmidler.

1.629,-

Dette skab til omklædningsrum vil ikke bare være ideelt til sportsomkædningsrum eller virksomhedsomklædningsrum men kan også tilføje et cool, industrielt touch til interiøret i dit soveværelse...

1.679,-

Dette låsekabinet er ikke kun ideelt til sports omklædningsrum eller omklædningsrum på arbejdspladsen, men kan også tilføje et cool, industrielt look til dit soveværelse eller din stue.

1.879,-

Dette skab ikke kun ideelt til sportsomklædningsrum eller omklædningsrum på arbejdspladsen, men kan også tilføje et cool, industrielt look til dit soveværelse eller din stue.

769,-

Hvidt opbevaringsskab med 2 skuffer og 3 flotte kruve til opbevaring.

639,-

Denne hvide reol til opmagasinering er fremstillet af træ af høj kvalitet og kommer i et enkelt men stilfuldt design. Den er den perfekte opmagasineringsløsning.

519,-

Denne brune reol til opmagasinering er fremstillet af træ af høj kvalitet og kommer i et enkelt men stilfuldt design. Den er den perfekte opmagasineringsløsning.

649,-

Denne brune reol til opmagasinering er fremstillet af træ af høj kvalitet og kommer i et enkelt men stilfuldt design. Den er den perfekte opmagasineringsløsning.

429,-

Vores nøgleskab med kroge og en fotoramme er ideel til at organisere dine nøgler, og gør nøgleorganisering let.

639,-

Dette skuffekabinet har et simpelt men stilfuldt design og er en rigtig god opbevaringsløsning.

519,-

Denne hvide magasinreol kommer med 4 kurve i forskellige farver og er den perfekte opmagasineringsløsning.

549,-

Denne reol i træ med en skuffe og to kurve giver ikke bare ekstra opbevaringsplads, men giver også dit rum et romantisk præg.

619,-

Denne trækommode med en skuffe og tre kurve giver ikke kun ekstra opbevaringsplads men er også et romantisk touch til dit værelse.

799,-

Dette trækabinet i antikt regenereret træ er en perfekt del af dit værelse. Forskelle i trækorn og farver giver det møbel et unikt udtryk.

379,-

Dette elegante nøgleskab har tre kroge, to rum, og en hylde i midten. Det vil være ideelt til at opbevare dine nøgler, solbriller, smykker, og andre småsager.

1.489,-

Dette hvide skab som er lavet af materialer af høj kvalitet, giver en dekorativ løsning til opbevaring med dets simple og dog stilfulde design.

Viser 1 - 16 af 30
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Opbevaringsskabe og -kabinetter. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.