Vind et gavekort på 1.000kr

Kister

529,-

Dette sæt af 2 stk vintage skattekister er smukt ufformet og robuste, og vil være en flot fremstillelse i dit værelse. Sættet kommer i to forskellige størrelser, så det passer til dine forskellige...

1.529,-

Dette sæt med 3 hvide opbevaringskister med udskæringer vil give dit hjem et islæt af elegance.

1.449,-

Denne rå opbevaringskasse i mango træ, vil være en super tilføjelse til dit hjem! Variationer i trækornene og farverne give disse kasser et unikt udtryk.

1.479,-

Denne rustikke opbevaringskiste af mangotræ vil være alletiders tilføjelse til din bolig! Variationerne i træets årer og farver giver disse kister deres eget unikke præg.

969,-

Denne rustikke opbevaringskiste i mango træ, vil være en super tilføjelse til dit hjem! Variationer i trækornene og farverne give disse kasser et unikt udtryk.

659,-

Denne opbevaringsboks i solidt regenereret træ er en perfekt del af dit værelse. Forskelle i trækorn og farver giver det møbel et unikt udtryk.

859,-

Denne eksotiske opbevaringskiste i regenereret træ er en perfekt tilføjelse til dit værelse. Forskellige i trækorn og farver giver dette møbel en unik karakter.

599,-

Dette sæt med 3 kvadratiske magasinkasser vil være en nem opbevaringsløsning og et flot supplement til din indretning.

779,-

Dette sæt opbevaringskasser i bambus, er ideelt til at opbevare legetøj, bøger og andre genstande, som ligger omkring i huset.

1.219,-

Denne smukke opbevaringsboks i eg vil være et fantastisk valg til opbevaring af puder, legetøj, tøj eller andre ting og sager.

1.029,-

Opbevaringskisten er lavet af massivt genbrugstræ og er i et charmerende vintagedesign, der vil gøre dit hjem endnu mere stilfuldt. Mønster og farver i træet varierer og gør denne kiste unik.

1.279,-

Denne opbevaringskiste i massivt mangotræ har en stærk retrostil. Den kan også bruges som en dekorativ indisk kiste eller sofabord. Den vil være en karakteristisk tilføjelse til din stue! Farverne...

1.489,-

Denne opbevaringskiste i massivt mangotræ har en stærk retrostil. Den kan også bruges som en dekorativ indisk kiste eller et sofabord. Den vil være en karakteristisk tilføjelse til dit rum!...

1.209,-

Denne opbevaringskiste i massivt træ vil være et tidsløst møbel i din indretning. Materiale- og farveforskelle giver denne opbevaringskisten en unik karakter.

1.369,-

Dette sæt af 2 opbevaringskister i massivt træ vil være en tidløs tilføjelse til din indretning. Træ- og farveforskelle giver disse opbevaringskister en unik karakter.

1.289,-

Denne opbevaringskiste er lavet af massivt akacietræ og vil være et tidløst møbel i din indretning. Forskelle i struktur og farve giver opbevaringskassen en unik karakter.

Viser 1 - 16 af 43
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Dragkister. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.