Vind et gavekort på 1.000kr

Sofaborde

Nyhed
TILBUD!
1.399,- 799,-

Materiale: Massivt akacietræ + MDFMål: 120 x 35 x 50 cm (L x B x H)

1.129,-

Dette designer-sofabord har en elegant form med en glasplade, der synes at flyde ovenpå. Den unikke ovale base er i højglans hvid.

1.109,-

Dette designer-sofabord har en elegant form med en glasplade, der synes at flyde ovenpå. Den unikke ovale base er tilgængelig i blank sort.

669,-

Designet sidebord ud af hærdet glas med en unik base i hvid højglans. Glasset er meget stærk og har et moderne look.

789,-

Dette smarte sofabord har en elegant, buet base og en flydende sikkerhedsglas topp. Den måler 42 x 55 cm (diameter x højde).

999,-

Denne smukke sofabord har en stabil base af glasfiber i hvid højglans, der ligner en dråbe vand og et glas plade lavet af hærdet glas. Dette stilfulde sofabord vil fremhæve indretningen af ​​din stue.

1.049,-

Dette smukke sofabord har en stabil base af glasfiber i blank sort der ligner en dråbe vand og en glasplade lavet af hærdet glas. Dette stilfulde sofabord vil fremhæve indretningen af ​​din stue.

499,-

Dette firkantede sofabord har et tvedelt design suppleret med rustfri stålben. Glasset er hærdet for sikkerheden.

1.439,-

Dette unikke sofabord har et unikt huledesign der med sikkerhed vil sprede en moderne atmosfære i dit hjem. Det robuste design med holdbart glas fiber vil give mange års brug.

1.389,-

Denne unikke sofabord har en robust konstruktion med det holdbare glasfiber vil give mange års brug. Det unikke hule design er sikker på at sprede en moderne atmosfære i dit hjem.

1.419,-

Dette moderne og elegante sidebord har et unikt design med hvid højglans maling. Dette sidebord kan bruges som et sidebord eller som et sofabord i stuen.

1.199,-

Dette moderne og elegante sidebord har et unikt design med sort højglans maling. Dette bord kan bruges som et sidebord eller som et sofabord i stuen.

1.259,-

Dette moderne sofabord har et unikt design, der aldrig er set før. Designet er ikke blot stilfuld, er det også praktisk, fordi den øverste del kan dreje for at få mere plads på bordet.

1.369,-

Dette sofabord har en højglans sort finish kombineret med et moderne design, der bidrager til en ekstraordinær look. Den øverste del af tabellen kan drejes for at skabe mere plads, dette er ideelt,...

1.329,-

Denne smarte sofabord vil passe perfekt i din stue. Det unikke design og hvid finish vil bringe en moderne touch til indretningen.

1.519,-

Dette sofabord vil være en perfekt opgradering til indretningen af ​​din stue. Bordet har en solid og elegant design, der giver mange års tjeneste.

Viser 1 - 16 af 306