Vind et gavekort på 1.000kr

Tørreovne til mad

629,-

Denne Booman dehydrator DR 448 CB er perfekt til at tørre frugt, grøntsager, urter og kød for at lave lækre, sunde og nærende mellemmåltider til din familie og kæledyr.

629,-

Dehydratoren fra CLATRONIC model DR 3525 er den ultimative køkkenmaskine til dem der ønsker at bevare de vigtige vitaminer og mineraler så naturlige som muligt!

789,-

Denne ProfiCook fødevaredehydrator PC-DR 1116 er en fremragende enhed til dem, der er lidenskabelige med at leve en sund livsstil!

569,-

Denne fødevaredehydrator med 6 bakker giver dig en hurtigt, praktisk og økonomisk måde at lave naturlige, sunde og lækre snacks på. Den er fantastisk til at konservere sæsonens frugter, så du kan...

Viser 1 - 4 af 4
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tørreovne til mad. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.