Vind et gavekort på 1.000kr

Saftpressere

679,-

Med denne Trebs citruspresseren ved hånden, ville du være i stand til at nyde en sund glas frisk juice på en hurtig og nem måde.

459,-

Med denne Trebs citruspresseren ved hånden, ville du være i stand til at nyde en sund glas frisk juice på en hurtig og nem måde.

1.849,-

Den Trebs langsom saftpresseren er ideel til at lave frisk frugt og grøntsagssaft. Det giver mere frisk juice rig på ernæring og fuld af smag, der skal trykkes.

1.049,-

Denne høje kvalitet Emerio saftpresser er din ideelle valg at gøre saft dig selv, til at give næringsstoffer til dit daglige liv.

389,-

Med denne høje kvalitet citruspresseren kan du forberede lækre og friske saft på få sekunder!

529,-

Med denne saftpresser kan du lave frisk, lækker juice på ingen tid! Takket være dets høje udsugningskraften, maskinen er velegnet til hårde og bløde frugter, samt grøntsager.

699,-

Den kraftfulde AGS326 saftpresser fra Bestron er velegnet til alle saftige grøntsager og frugt!

1.879,-

Slow juicing er den seneste sundhedsdille, fordi juice, der laves med denne proces, bevarer mange flere næringsstoffer og vitaminer. Du kan nu hoppe på vognen og lave super sund juice hjemme med...

1.029,-

Nyd lækker juice af enhver slags med denne ProfiCook automatiske saftpresser PC-AE 1069!

809,-

Denne juicepresser fra Trebs er et uundværligt stykke udstyr i køkkenet, hvis du elsker friskpresset og sund juice!

1.119,-

Med denne slowjuicer fra Emerio kan du lave renere, friskere og vitaminrigere juice med længere holdbarhed.

4.949,-

Denne Omega Twin-Gear slowjuicer TWN32S knuser, blander og presser dine yndlingsingredienser for at lave en frisk, smagfuld juice, der er rig på næringsstoffer og mineraler.

669,-

Nyd lækker og sund juice og smoothies med denne saftpresser fra M-Line by Enrico.

1.209,-

Nyd lækker og sund juice og smoothies med denne slow saftpresser fra M-Line fra Enrico.

879,-

Med denne Viva Collection HR1832/00 juicer fra Philips kan du hurtigt og nemt lave dig et sundt glas friskpresset juice af din yndlingsfrugt og -grøntsager.

1.619,-

Med denne Avance Collection HR1919/70 juicer fra Philips kan du hurtigt og nemt lave dig et sundt glas friskpresset juice af din yndlingsfrugt og -grøntsager.

Viser 1 - 16 af 18
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Saftpressere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.