Vind et gavekort på 1.000kr

Køkkenmaskiner og blendere

1.409,-

Denne blender med en kraftig 1500 W motor har en blanding kande med en kapacitet på 2 L. Den er et perfekt supplement til dit køkken.

569,-

Du kan forberede en lækker smoothie eller shake på få sekunder med denne blander fra Tristar!

509,-

Dette stavblendersæt har et flot design og er lavet af et materiale af høj kvalitet!

1.139,-

Denne robuste multi blenderen har variabel hastighed indstillinger og er til stor hjælp i køkkenet!

1.499,-

Denne multi blenderen er udstyret med en kraftig motor og en skål af rustfrit stål. Takket være de forskellige medfølgende tilbehør, vil det være en stor hjælp, når du foretager dine foretrukne...

1.139,-

Denne robuste multi blenderen har indstillinger med variabel hastighed og vil være til stor hjælp i køkkenet!

539,-

Denne kraftfulde Bestron AB511G blender kan bruges til at lave smoothies eller cocktails, og vil gøre en perfekt tilføjelse til dit køkken eller hjem bar!

539,-

Denne kraftfulde Bestron AB511R blender kan bruges til at lave smoothies eller cocktails, og vil gøre en perfekt tilføjelse til dit køkken eller hjem bar!

539,-

Denne kraftfulde Bestron AB511SD blender kan bruges til at lave smoothies eller cocktails, og vil gøre en perfekt tilføjelse til dit køkken eller hjem bar!

539,-

Denne kraftfulde Bestron AB511Z blender kan bruges til at lave smoothies eller cocktails, og vil gøre en perfekt tilføjelse til dit køkken eller hjem bar!

639,-

Tilbered lækre og sunde smoothies med denne AFM400 smoothieblender fra Bestron!

439,-

Denne AHM2003 er en kompakt håndmikser fra Bestron. Den har 5 hastighedsindstillinger og vil blive en fremragende tilføjelse til dit køkken.

579,-

Denne kraftfulde Bestron AKL217 blender kan bruges til at lave smoothies eller cocktails og vil være en fremragende tilføjelse til dit køkken eller hjemmebar!

779,-

AKM100RE er en køkkenmaskine i et vintagedesign fra Bestron. Den har 6 hastighedsindstillinger og vil være et fantastisk supplement til dit køkken.

1.729,-

Dette stilfulde Bestron AKM700 stand mixer er udstyret med forskellige hastigheder, en kraftfuld motor og en blender. Det vil gøre en fantastisk tilføjelse til ethvert køkken, da det kan udføre en...

529,-

Forbered lækre og sunde smoothies med denne ASM250G smoothieblender fra Bestron!

Viser 1 - 16 af 74
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenmaskiner og blendere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.