Vind et gavekort på 1.000kr

Pizzaovne

Advarsel: Sidste vare på lager!

979,-

Denne specielle italiensk pizzaovnen, med en reel terrakotta kuppel, er uden tvivl et højdepunkt for enhver pizza elsker.

1.189,-

Denne specielle italiensk pizzaovnen, med en reel terrakotta kuppel, er uden tvivl et højdepunkt for enhver pizza elsker.

739,-

Det bliver let som en leg for dig at forberede friske eller frosne pizzaer derhjemme med denne pizzaovn fra Bestron! Apparatet kan også bruges som en bordgrill.

989,-

Nyd at lave din egen pizza med familie eller venner til din næste middag med pizzaovnen PO-110450 fra Emerio! Den er nem at transportere og er velegnet til at lav eop til 6 minipizzaer ad gangen.

799,-

Nyd at lave din egen pizza med familie eller venner til din næste middag med pizzaovnen PO-110450 fra Emerio! Den er nem at transportere og er velegnet til at lave op til 4 minipizzaer ad gangen.

1.309,-

Denne pizzaovn DLD9070 med bagesten fra Bestron vil være perfekt til at tilberede velsmagende, frosne og nylavede pizzaer derhjemme.

2.699,-

Denne BBGRILL udendørs Lorenzo-pizzaovn er en alt i en-løsning til haven. Du kan lave alle typer af retter og bage de lækreste pizzaer i din egen baghave!

1.199,-

Lav lækre, sprøde pizzaer på et splitsekund med denne pizzaovn PB 1 fra Steba!

Viser 1 - 8 af 8
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Pizzaovne. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.