Vind et gavekort på 1.000kr

Køkkensnittere

569,-

Denne stilfulde hakker er et must-have til dit køkken. Hav maden klar på sekunder!

569,-

Den stilfulde Bestron DYD318 hakker vil gøre en fantastisk tilføjelse til dit køkken.

569,-

Denne ProfiCook multifunktionelle multihakker PC-MZ 1027 er designet til at hakke eller skære grøntsager, frugt, kød osv.

589,-

Clatronic Multihakker MZ 3560 er perfekt til at lave salater, skære og snitte diverse madvarer, lave babymad, hakke urter, grøntsager og meget mere! Det perfekte værktøj til køkkenet.

529,-

Clatronic Multihakker MZ 3579 er perfekt til at lave salater, skære og snitte diverse fødevarer, lave babymad, hakke urter, grøntsager og meget mere. Det perfekte redskab til køkkenet.

509,-

Med dette seksdelte mandolinjern og -hakker sæt fra Enrico kan du hurtigt klargøre grøntsager for lækre salater, supper, mm. Det er ideelt for skæring, rivning, hakning og julienneskæring.

479,-

Med grøntsagshakker- og mandolinjernsættet i syv dele fra Enrico kan du tilberede et sundt måltid på et øjeblik! Det er ideelt til at skære, hakke, snitte, rive, skære i tern og lave juliennestrimler.

419,-

Denne praktiske Comfort Slicer fra Leifheit, som har et unikt, ergonomisk greb, giver dig en nem og sikker måde at skære grøntsager på, direkte over skålen. Skæretykkelsen kan justeres mellem...

479,-

Denne ComfortLine multikniv fra Leifheit er ideel til at skære grøntsager i strimler, skiver eller tern.

499,-

Denne TwistCut grøntsags- og frugtskærer fra Leifheit er ideel til skæring af grøntsager, frugt og urter på blot få sekunder.

459,-

Denne grøntsagsskærer Easy Slicer fra Leifheit er perfekt til at skære grøntsager såsom agurker, courgetter, løg og gulerødder ud i fine skiver.

449,-

Denne terningeskærer fra Gusta kan justeres i højden og er med sine 3 skæreknive ideel til at skære dine grøntsager og frugter i forskellige tykkelser.

419,-

Dette mandolinjern Mandolin fra Gusta har 4 udskiftelige knive og er ideel til høvle, strimle og skære dine madvarer.

389,-

Denne grøntsagshakker fra Gusta er fantastisk til at skære og hakke frugt og grøntsager.

369,-

Denne urtehakker fra Gusta er fantastisk til at skære og hakke urter.

Viser 1 - 15 af 15
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkensnittere. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.