Vind et gavekort på 1.000kr

Køkkenredskaber

489,-

Denne bestikbakke i barokstil med et enkelt, men elegant design vil være en både dekorativ og funktionel tilføjelse til dit hjem. Den er ideel til opbevaring og udstilling af dit bestik.

569,-

Denne stilfulde hakker er et must-have til dit køkken. Hav maden klar på sekunder!

489,-

Dette redskeb er utrolig funktionelt i et hvert køkken med den unikke kombination af dåseåbner, oplukker og slibesten.

389,-

Denne kompakte køkkenvægt har en letlæselig LCD-skærm.

399,-

Denne kompakte køkken skala har en nem-at-læse LCD-skærm.

469,-

Denne kompakte køkken skala har en nem-at-læse digitale kontrolpanel.

Advarsel: Sidste vare på lager!

479,-

Lav dine egne lækre belgiske vafler derhjemme med dette ASW401 vaffeljern fra Bestron!

559,-

Disse kompakte køkkenvægt DEK4150 fra Bestron have en nem-at-læse LCD-skærm.

529,-

Disse køkkenvægt DKW700SD fra Bestron har et retro design.

569,-

Den stilfulde Bestron DYD318 hakker vil gøre en fantastisk tilføjelse til dit køkken.

479,-

Disse elektriske APS526R salt- og peberkværne er lavet i rustfrit stål af høj kvalitet. De er ideelle til at kværne peberkorn, havsalt, tørrede krydderurter og sukker.

529,-

Køkkenvægtene DKW700SDM fra Bestron har et retrodesign samt en stor, aftagelig skål af rustfrit stål som kan tale at komme i opvaskemaskinen.

569,-

Denne ProfiCook multifunktionelle multihakker PC-MZ 1027 er designet til at hakke eller skære grøntsager, frugt, kød osv.

479,-

Køkkenvægten WS310 fra Inventum har et enkelt men alligevel stilfuldt og kompakt design og en LCD-skærm, der er nem at aflæse.

619,-

Køkkenvægten WS330 fra Inventum har et enkelt men alligevel stilfuldt og kompakt design og en LCD-skærm, der er nem at aflæse.

579,-

Køkkenvægten WS325 fra Inventum har et enkelt men alligevel stilfuldt og kompakt design, en LCD-skærm, der er nem at aflæse, og en speciel fingeraftryksafvisende belægning.

Viser 1 - 16 af 98
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Køkkenredskaber. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.