Vind et gavekort på 1.000kr

Grillplader og grillpander

539,-

Dette pandesæt består af 3 støbejernspander på 17, 21 og 27 cm i diameter. De vil give dig en fremragende madlavningsoplevelse, og holder i mange år!

429,-

Denne alsidige pande i støbejern kan bruges til alverdens formål i hjemmet eller på campingture. Den rillede overflade gør det muligt for dig, nemt at lave måltider som på restauranterne!

469,-

Vores alsidige støbejernspande på 30 cm er perfekt til alverdens madlavningsformål i hjemmet eller på campingture. Den har en glat stegeoverflade, og passer til alle typer af komfurer og BBQ.

409,-

Denne grillpande er lavet af kraftigt støbejern og har et håndtag i 100% naturligt træ. Dens inderside er rillet, og du kan nemt servere lækre, grillede retter med et ægte restaurant-look.

459,-

Denne reversible bageplade har både glat og rillet overflade til madlavning af forskellige stilarter. Fry har størrelsen 46 x 23 cm og vil gøre madlavning en stor oplevelse for dig.

539,-

Denne bageplade er reversibel, hvilket gør den perfekt til mange formål i hjemmet eller på campingpladsen. Det har en madlavning overflade på 46x23 cm og er lavet af støbejern.

Viser 1 - 6 af 6
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Grillplader og grillpander. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.