Vind et gavekort på 1.000kr

Spejle

829,-

Dette smykke kabinet holde dine smykker pæne og ryddelige. Når døren er lukket transformationer dette smukke smykker kabinet til en stående spejl, spejlet er helt praktisk at inspicere din smykker...

519,-

Denne luksuriøse badeværelse spejl ser flot ud både dag og nat, vil det forvandle ethvert badeværelse med sin elegance og hyggelig belysning.

589,-

Dette badeværelsespejl er udstyret med LED-lys og ser flot ud både dag og nat. Det vil transformere ethvert badeværelse fra et mørkt rum til et rum badet i blødt og behageligt lys.

609,-

Dette badeværelsespejl er udstyret med LED-lys og ser flot ud både dag og nat. Det vil transformere ethvert badeværelse fra et mørkt rum til et rum badet i blødt og behageligt lys.

989,-

Dette er en pæn smykker kabinet med spejl har to skjulte skuffer til smykker.

729,-

Dette er en pæn og ryddelig smykker kabinet med en hvid, slank farve. Skabet giver store lagringsmuligheder med mange hylder og rum.

849,-

Spejl med smykker kabinet til at gemme dit tilbehør i.

529,-

Denne stående gulv spejl med sin klassiske design kan forbedre ethvert rum udsmykning. Mens dens fulde længde højde gør det praktisk i brug, dens kvalitet håndværk sikrer sine mange års tjeneste.

669,-

Fritstående spejl til dit hjem.

669,-

Denne vægskab med et spejl er ikke kun designet til at gemme dine ting, men de kan ågså forbedre din plads udsmykning.

589,-

Dette vægskab med et spejl er ikke kun designet til at gemme dine ting, men det kan ågså forbedre din plads udsmykning.

399,-

Dette træ smykker kabinet giver dig mulighed for at gemme dine smykker i stil, men ågså pynte dit bordt.

809,-

Dette vægspejl er designet som en skibscontainer, og vil være en flot tilføjelse til dit rum.

Viser 1 - 16 af 55
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Spejle. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.