Vind et gavekort på 1.000kr

Lysestager

929,-

Dette sæt af 3 træ stearinlys har funktioner som shabby chic design. Det vil være en fantastisk tilføjelse til din have eller terrasse.

869,-

Denne linse er lavet af træ af høj kvalitet i en hvid finish. Disse lykto vil være en fantastisk tilføjelse til din have og virkelig et syn at beskue.

769,-

Denne have stearinlys stå sæt, der kommer komplet med 3 stykker i forskellige størrelser, har en enkel, men smart design. Det vil være en fantastisk tilføjelse til overalt det går til.

449,-

Udsmyk dit boligområde med dette sæt, som består af 3 unikt formede, moderne lysestager

429,-

Dekorér dit hjem med dette sæt bestående af 3 unikt formede, moderne lyseholdere.

449,-

Denne lysestage fra Gusta, som har et specielt og trendy design, vil være en dekorativ tilføjelse til dit værelse eller have.

419,-

Denne Uppsala lysestage fra Gusta, som har et trendy og unikt design, vil tilføje et strejf af varm charme til din indretning i hjemmet.

Viser 1 - 7 af 7
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Lysestager. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.