Vind et gavekort på 1.000kr

Rengøringsartikler

739,-

Denne rørrenser er ideel til rensning af tilstoppede rør i køkkenet, på badeværelset, toilettet o.s.v. Denne afløbsrenser kan styres manuelt eller ved hjælp af et elektrisk bor.

349,-

Vores manuelle afløbsrørrenser er ideel til rensning af blokerede afløb i køkkener, badeværelser, toiletter mv.

Advarsel: Sidste vare på lager!

439,-

Vores manuelle afløbsrørrenser er ideel til rensning af blokerede afløb i køkkener, badeværelser, toiletter mv.

399,-

ProPlus Chenille vaskebørsten 150650 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

449,-

ProPlus Chenille vaskebørsten 150652 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

419,-

ProPlus' professionelle vaskebørste 150676 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

389,-

ProPlus vaskebørsten 150680 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

489,-

ProPlus vaskebørsten 150685 er af høj kvalitet, og vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

369,-

De industrielle rengøringsklude 325.031 fra Toolpack, er meget brugbare til hurtig og nem rengøring af hænder, værktøj, og andre arbejsflader.

789,-

Denne Hozelock terrasserenser Pico Power er et tilbehør til højtryksrensere, der er den perfekte rengøringsløsning til større overflader såsom terrasser, indkørsler, verandaer og vægge.

419,-

Denne Aqua Laser tæppeshampoo er en særdeles effektiv, højt koncentreret flydende shampoo til intensiv rengøring og vedligeholdelse af tæpper.

549,-

Robomop Allegro Energy+ robotviskeren er den perfekte ledsager til hurtig rengøring i hjemmet!

559,-

Med denne professionelle vinduesvasker-børste fra Leifheit kan du vaske dine vinduer med det samme!

489,-

Denne 3-i-1 vinduesskraber fra Leifheit kan ikke bare rengøre vinduer effektivt men også spejle, fliser, brusekabiner og glatte overflader uden striber eller vanddråber.

519,-

Denne vinduesbørste med teleskophåndtag fra Leifheit er ideel til både våd- og tørrengøring af vinduer, bilruder, spejle, fliser og andre glatte overflader.

749,-

Brug vinduesstøvsugeren Dry and Clean fra Leifheit til at opnå strålende, stribefrie vinduer helt ubesværet og uden at efterlade vanddråber!

Viser 1 - 16 af 26
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Rengøringsartikler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.