Vind et gavekort på 1.000kr

Rengøringsmidler

739,-

Denne rørrenser er ideel til rensning af tilstoppede rør i køkkenet, på badeværelset, toilettet o.s.v. Denne afløbsrenser kan styres manuelt eller ved hjælp af et elektrisk bor.

349,-

Vores manuelle afløbsrørrenser er ideel til rensning af blokerede afløb i køkkener, badeværelser, toiletter mv.

439,-

Vores manuelle afløbsrørrenser er ideel til rensning af blokerede afløb i køkkener, badeværelser, toiletter mv.

399,-

ProPlus Chenille vaskebørsten 150650 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

449,-

ProPlus Chenille vaskebørsten 150652 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

419,-

ProPlus' professionelle vaskebørste 150676 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

389,-

ProPlus vaskebørsten 150680 vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

489,-

ProPlus vaskebørsten 150685 er af høj kvalitet, og vil være ideel til at vaske biler, varevogne, campingvogne, trailere, cykler og andre objekter i huset og haven.

369,-

De industrielle rengøringsklude 325.031 fra Toolpack, er meget brugbare til hurtig og nem rengøring af hænder, værktøj, og andre arbejsflader.

509,-

Denne alsidige Einhell inflation adapter set contains 8 adapters and is suitable for filling bicycle tyres, balls, air mattresses and inflatable boats.

449,-

Einhell rengøringsbørste HPWB 17 til højtryksrenser er nem både at påsætte, men også at tage af igen efter endt brug.

529,-

Deluxe vandskraberen fra Sealskin vil være perfekt til rengøring af alle glasoverflader i dit badeværelse.

519,-

Denne RoboMop fejemaskine hjælper med rengøring af gulve og sparer energi for dig!

789,-

Denne Hozelock terrasserenser Pico Power er et tilbehør til højtryksrensere, der er den perfekte rengøringsløsning til større overflader såsom terrasser, indkørsler, verandaer og vægge.

419,-

Denne Aqua Laser tæppeshampoo er en særdeles effektiv, højt koncentreret flydende shampoo til intensiv rengøring og vedligeholdelse af tæpper.

489,-

Det vil blive en hel del nemmere at rengøre hårde gulve med denne spraymoppe fra Aqua Laser!

Viser 1 - 16 af 71
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Rengøringsmidler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.