Vind et gavekort på 1.000kr

Tøjopbevaring

459,-

Den foldbare bøjlestang er smart og overkommelig i pris og giver dig et praktisk sted at hænge dit tøj og personlige tilbehør.

569,-

Denne mannequin med livlige mønstre i sort og hvid, er perfekt til fremvisning af den nyeste mode, tekstiler, tøj eller undertøj.

539,-

Denne mannequinen er perfekt til at vise den nyeste mode, tekstiler og tøj.

569,-

Denne mannequin er et must for designere.

589,-

Denne mannequin er et must for enhver mode designer.

569,-

Denne mannequin har et mønster med roser.

569,-

Denne mannequin har et stilfuldt design med striber.

719,-

Denne vintage stil kjole formular giver dig mulighed for at vise frakker, kjoler, jakker og andre genstande af dametøj i stil.

659,-

Denne kjoleform i vintage stil tillader dig at fremvise frakker, kjoler, jakker, og andet stilfuldt kvindetøj.

1.439,-

Denne Toyota mannequin, som har et hurtigt og nemt system til størrelsesjustering, er et meget praktisk redskab til tøj.

2.639,-

Dette Toyota mannequinsæt i 5 dele har et hurtigt og nemt størrelsejusteringssystem, og er et meget praktisk redskab til at lave tøj.

619,-

Sættet består af 2 kammertjener stole med et unikt design. Denne fine møbel giver en praktisk måde at hænge op dit tøj ved siden af ​​sengen og holde dem rynke-fri.

Viser 1 - 12 af 12
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Tøjopbevaring. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.