Vind et gavekort på 1.000kr

Fugtabsorbering

379,-

Disse 2 tekstilposer med tørremiddel, som hver indeholder 1 kg silicagel,er ideelle til at absorbere overskydende fugt i bilen, klædeskabet og andre steder.

359,-

Disse 2 tekstilposer med lugtfjerner, somhver indeholder 1 kg aktivt kul, er ideelle til at fjerne ubehagelige lugtesåvel som overskydende fugt, fra bilen, klædeskabet, osv.

439,-

Disse aktive kulstykker kan bruges som lugtfjerner og filtermateriale i bilen, klædeskabet og akvariet.

429,-

Disse genopfyldningsposer med tørremiddel, der indeholder 10 kg kalciumklorid i alt, er ideelle til atabsorbere overskydende fugt i bilen, klædeskabet, osv.

549,-

Disse refillposer med tørremiddel, der indeholder i alt 20 kg calciumklorid, er ideelle tii at fjerne fugt i din bil, klædeskab osv.

779,-

Disse refillposer med tørremiddel, der indeholder i alt 30 kg calciumklorid, er ideelle tii at fjerne fugt i din bil, klædeskab osv.

Viser 1 - 6 af 6
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Fugtabsorbering. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.