Vind et gavekort på 1.000kr

Husholdningsartikler

379,-

Denne ståldør hængende skohylde kan placere op til 18 par sko. Det er absolut en glimrende plads saver.

379,-

Disse 2 tekstilposer med tørremiddel, som hver indeholder 1 kg silicagel,er ideelle til at absorbere overskydende fugt i bilen, klædeskabet og andre steder.

359,-

Disse 2 tekstilposer med lugtfjerner, somhver indeholder 1 kg aktivt kul, er ideelle til at fjerne ubehagelige lugtesåvel som overskydende fugt, fra bilen, klædeskabet, osv.

439,-

Disse aktive kulstykker kan bruges som lugtfjerner og filtermateriale i bilen, klædeskabet og akvariet.

429,-

Disse genopfyldningsposer med tørremiddel, der indeholder 10 kg kalciumklorid i alt, er ideelle til atabsorbere overskydende fugt i bilen, klædeskabet, osv.

419,-

Denne transportable pengekasse er ideel til opbevaring af mønter (kun euro-mønter) og er velegnet både til privat og kommercielt brug.

739,-

Denne rørrenser er ideel til rensning af tilstoppede rør i køkkenet, på badeværelset, toilettet o.s.v. Denne afløbsrenser kan styres manuelt eller ved hjælp af et elektrisk bor.

349,-

Vores manuelle afløbsrørrenser er ideel til rensning af blokerede afløb i køkkener, badeværelser, toiletter mv.

Advarsel: Sidste vare på lager!

439,-

Vores manuelle afløbsrørrenser er ideel til rensning af blokerede afløb i køkkener, badeværelser, toiletter mv.

439,-

Hver hængende skoreol kan holde op til 18 par sko. Det er helt sikkert en fremragende måde til at spare plads.

539,-

Denne vasketøjskurv vil hjælpe dig med at holde styr på din hvide, farvede og sarte vask. Det har aldrig været så nemt og bekvemt at vaske før. Vasketøjskurven har en robust stålramme, er meget...

409,-

Denne alsidige og praktisk skoskab med 8 hylder kan du gemme hele din sko kollektion på pæne, ryddelige måde.

399,-

Dette skoskab med 8 hylder holde 20 par sko, som vil holde alle dine sko hele på ét sted, uden at de bliver støvet eller snavset.

399,-

Dette skoskab belægning giver en snavs-og støvfri opbevaring af dine sko. Skoskab har 5 hylder, skabe nok plads til 30 par sko kan gemmes pænt og sikkert.

419,-

Denne højkvalitets kabinet med låg holder dine sko i en pæn og ryddelig måde uden at de bliver støvede. Skoskab har fem hylder.

379,-

Dette skoskab med fem hylder er designet til at rumme en hel sko kollektion i en pæn og ordentlig måde.

Viser 1 - 16 af 278
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Husholdningsartikler. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.