Vind et gavekort på 1.000kr

Projektør- og spotbelysning

499,-

Den mobile halogenprojektør er ideel til indendørs og udendørs brug takket være sin IP54-beskyttelse.

579,-

Denne 38 W transportable Brennenstuhl jetlampe har et kompakt design, stor energieffektivitet og et stødsikkert kabinet, ideel til boligprojekter, reparationsarbejde eller camping.

1.319,-

Dette projektør er ideelt til at sammenkoble eller brug som ensomme plet.

929,-

Sensor-skiftede halogen projektør HS 150 DUO er ideel til opbygning af fronter, indkørsler og sårbare pletter.

859,-

Halogen projektør med sensor HS 150 DUO er ideel til opbygning af fronter, indkørsler og sårbare pletter.

849,-

Dette halogen projektørlys HS 150 DUO med sensorkontakt passer perfekt til indgange, indkørsler og sårbare områder.

1.089,-

Normeret til lamper med en maksimal effekt på 500 watt, HS 500 DUO-sensor-skiftede halogen projektør sætter automatisk fronter af bygninger, indkørsler og sårbare pletter i det rigtige lys.

1.099,-

ated til lamper med en maksimal effekt på 500 watt, HS 500 DUO-sensor-switched halogen projektør sætter automatisk fronter af bygninger, indkørsler og sårbare pletter i det rigtige lys.

1.049,-

HS 300 DUO sensor-skiftede halogen projektør er ideel til belysning af vejen til indkørsler, forsiden af bygninger og andre pletter.

729,-

Denne udendørs projektør med en 150 W ECO lineær halogenlampe er ideel til belysning af bygning fronter, indkørsler og sårbare pletter.

629,-

Denne udendørs projektøren med en 150 W ECO lineær halogenlampe er ideel til belysning af bygning fronter, indkørsler og sårbare pletter.

Advarsel: Sidste vare på lager!

1.759,-

Denne udendørs projektør er velegnet til indgangsparti, indkørsler, gårde og haver.

599,-

Denne enkle men særdeles praktisk belysningsløsning er en fantastisk måde at gøre dit hjem mere sikkert. Det er også velegnet til kommercielle ejendomme.

699,-

Denne enkle men særdeles praktisk belysningsløsning er en fantastisk måde at gøre dit hjem mere sikkert. Det er også velegnet til kommercielle ejendomme.

1.189,-

Dette STEINEL XLed udendørs projektør vil være ideel til at fremhæve bygningsfacader og indgange.

1.189,-

Dette STEINEL XLed udendørs projektør vil være ideel til at fremhæve bygningsfacader og indgange.

Viser 1 - 16 af 105
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Projektør- og spotbelysning. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.