Vind et gavekort på 1.000kr

Belysning – beslag

489,-

Disse vandtætte (IP44) væglamper er lavet af rustfrit stål og kan bruges både indenfor og udenfor huset.

589,-

Dette stilfulde udendørs belysning kommer i en 2-pack, og har et slankt, moderne design, perfekt til belysning af din have eller terrasse. Udendørs lys er nemme at montere på væggen eller på sta

419,-

Denne udendørs belysning består af et sæt af 2 udendørslamper i rustfrit stål, monteret på væggen og sprede en dæmpet, blødt lys over haven. De er nemme at installere og passer ind

579,-

Denne sorte lysekrone med glitrende dråber vil være et blikfang i dit hjem. Der er plads til fem pærer.

569,-

Den gennemsigtige lysekrone med glitrende dråber vil være et blikfang i dit hjem. Der er plads til fem pærer, der lyser op med et varmt, skarpt lys.

599,-

Denne pink lysekrone med glitrende dråber vil være et blikfang i dit hjem. Der er plads til fem pærer, der lyser op med et varmt, skarpt lys.

619,-

Denne multi-farvede lysekrone med glitrende dråber vil være et blikfang i dit hjem. Der er plads til fem pærer, der lyser op med et varmt, skarpt lys.

549,-

Denne loftslampe med 3 spots er perfekt til badeværelser såvel som køkkener, soveværelser og endda i skabe. Den kommer med kvalitetsfatning i forkromet jern og gennemsigtig glasskygge af god...

559,-

Denne loftslampe med 4 spots er perfekt til badeværelser såvel som køkkener, soveværelser og endda i skabe. Den kommer med kvalitetsfatning i forkromet jern og gennemsigtig glasskygge af god...

379,-

Dette er en stilfuld og justerbar loft lys med en lyskilde i fremragende kvalitet. LED spoten er normeret til 3 watt, loft lampe er egnet til brug i badeværelser, men også i køkkenet, soveværelset...

549,-

Denne pendel med LED lys kan justeres i længde op til 120 cm, dette også justerer belysningen fokus for at justere stemningen i lokalet.

479,-

Denne lampe er velegnet både som væglampe og loftslampe.

649,-

Moderne pendel hængende over bordet i spisestuen.

449,-

Denne fantastiske krystallysekrone i et klassisk og elegant design vækker stor opmærksomhed, når den oplyser din foyer, spisestue, dagligstue eller andre rum!

469,-

Denne smukke krystal lysekrone, med en klassisk og elegant design, er et virkelig blikfang som vil lyse op din foyer, spisestue, opholdsstue og meget mere!

509,-

Denne smukke lysekrone, med en klassisk og elegant design, vil helt sikkert blive et blikfang som vil lyse op din foyer, spisestue, opholdsstue og meget mere!

Viser 1 - 16 af 418
Gå på opdagelse i vores store udvalg af billige Belysning – beslag. Køb nemt og sikkert i vores online butik. Vi tilbyder 14 dages returret, gebyrfri betaling og levering til kun 185kr. Dit hjem er en afspejling af dig og din personlighed, så lad din bolig signalere stil, elegance og kvalitet med vores produkter. Hos os kan du finde det der passer bedst til netop din stil og dit hjem.